Izvodenje radova u građevinarstvu, izrada instalacije unutrasnja i spoljna

U prilici smo Vam predstaviti stambeni objekat u Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Sarajevu.
Potaknuti povjerenjem koje smo zadobili kod vjernih kupaca i korisnika naših usluga odlučili smo se investirati u izgradnju, ne samo stana nego i doma naših budući sugrađana.
U Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Sarajevu započeli smo izgradnju stambeno-poslovnog objekta. Lokaciju smo pažljivo birali te moramo napomenuti da se naš objekat gradi 400 m od osnovne škole, ali isto tako da su u blizini i sportski, tržni i administrativni centar naše opštine.
Stambeni objekat imat će prizemlje, pet spratova i jednu povučenu etažu, na kojoj je planirana gradnja terase sa koje će se otvarati pogled na grad. Gradićemo u dvije faze, dvije lamele. Trenutno je u izgradnji lamela 1, a pripremamo početak radova na izgradnji lamele 2.

3D PRIKAZ

Prizemlje lamele 1 čini 4 poslovna prostora i 4 garaže. Pored garaža na parceli postoji dovoljan broj parking mjesta tako da svaka stambena jedinica ima rezervisano jedno parking mjesto za motorno vozilo.

Poslovni prostori nadopunice stambeni objekat te ga obogatiti sadžajima koji doprinose kvalitetu stanovanja i života, a djelatnos koja će se se vršiti biće primjerena stanovanju.

U lameli 1 se nalazi 45 stanova, različitih površina. Zgrada je opremljena svim neophodnim instalacijama, a objekat ima sopstvenu kotlovnicu. Trudili smo se da izgradimo savremen objekat, te smo vodili računa posebno o uštedii ekonomičnoj potrošnji energije. Vanjske površine izolovane su kamenom vunom po sistemi ETICS fasada. Vanjska bravarija je visokog kvaliteta izrađena od PVC profila njemačkog proizvođača, a ostakljenje je vršeno troslojnim termoizolirajućim staklom. Vanjska stolarija je opremljena aluminijumskim roletnama.

Vodili smo računa da zajednički prostori budu funkcionalni, udobni i sigurni, te opremljeni kvalitetnim, prikladinim i udobnim materijalima. Ulaz u objekat je kontrolisan videonadzorom iz svakog stana. Vertikalna komunikacija moguća je luksuznim liftom, kao i stepeništem. Stepenište je obloženo kamenom, a zajedničke prostorije granitnim pločicama. Stepeništa su prostrana, udobna i dobro osvjetljena.

Svjesni smo da je opremanje stana prvenstveno stvar ličnog ukusa zbog čega smo se trudili da koristimo prirodne materijale koje se estetski lako mogu prilagoditi i najzahtjevnijim kupcima. Podna obloga unutrašnjih prostora stana je hrastov parket ili keramičke pločice u zavisnosti od namjene prostorija. Zidovi su obrađeni polidisperznom bojom ili keramičkim pločicama. Kupatila u svim stanovima biće opremljena instalacijama prilagođenim „turskom kupatilu“, a sanitarna oprema je visokokvalitetna domaćih i evropskih renomiranig proizvođača. Unutrašnja stolarija je drvena bijela, a sva unutrašnja vrata će biti sa nadsvjetlom. Vanjska vrata stana su sugurnosna, protivpožarna.
Obzirom na to da želimo da očuvamo vaše povjerenje u mogućnosti smo da po vašim željama opemimo stan, te vam omogućimo da aktivno učestvujete u izgradnji svog doma.

STANOVI OD I DO V SPRATA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *


+ 4 = 10

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>